Vilde Dyrnes Ulriksen
KORUS midt
Hva kan jeg hjelpe deg med?
Jeg er kommunikasjonsrådgiver ved KORUS midt og har blant annet ansvar for innholdsproduksjon og publisering til våre kanaler.
- Arbeidsområder
- • Kommunikasjon
- Kontakt:
- vilde.dyrnes.ulriksen@stolav.no
- 482 07 514 / 994 17 404
Bakgrunn
Jeg er utdannet siviløkonom ved Norges handelshøyskole (NHH), med mastergrad i markedsføring og merkevareledelse kombinert med CEMS Master in International Management. Jeg har jobbet med digital markedsføring i flere år, og har lang erfaring med innholdsproduksjon i form av foto, grafikk, illustrasjon, tekst og video.
Noen av mine saker
-
Et tiår uten rus
– Jeg er tilfreds med det jeg har, det jeg gjør, og jeg er stadig i utvikling, forteller Raymond Tollefsen fra Medvandrerne. I september kan du møte ham på konferansen Barnet og Rusen.
-
Eldre ruspasienter har behov for å bety noe for andre
Følelsen av å være av verdi for andre er sentral i bedringsprosessene til eldre ruspasienter, viser forskningen til Nina Bahl. Samtidig har denne gruppen flere utfordringer med deltakelse i fellesskap.
-
Forebygging som virker
Fakta og ikke magefølelse bør ligge til grunn når vi velger rusforebyggende tiltak. I et nytt kurs, gir vi deg verktøy for å vurdere kvalitet og effektivitet.
-
Skaper møteplass for pårørende som har barn med en rusmiddelavhengig
Å ha et felles barn med noen som strever med rus eller psykiske helseutfordringer kan være et stort ansvar. KORUS midt inviterer til dialogmøte der foreldre kan dele erfaringer og møte fagpersoner som lytter og veileder.
-
Fikk forskningspris for forløpsstudie på ruspasienter
– For å kunne tilby persontilpasset behandling må man ha mye kunnskap om dem det gjelder, sier Helle Wessel Andersson, som mottok Regionalt brukerutvalgs forskningspris for 2022.
-
Forskerportrett: Trine Finanger
Hvordan kan man bruke alkoholmarkøren PEth i rusforebygging? Dette er blant temaene doktorgradsstipendiat Trine Finanger forsker på.
-
Samsvarer SCL-10 med diagnoser for angst og depresjon?
FORSKNING: Brukt alene gir ikke screeningverktøyet en bedre match mot kliniske diagnoser enn hva man kan forvente av ren tilfeldighet. Med et lite grep kan SCL-10 likevel egne seg til å identifisere pasienter med angstlidelser.
-
Åpen dialog forebygger frafall ved rusbehandling
FORSKNING: Det meste av frafall fra poliklinisk behandling skjer allerede etter den første eller andre samtalen. Hva kan bidra til å fremme gjensidig tillit mellom behandler og pasient?