Naturkonferansen 2024

KORUS sør

Sted:
Thon Hotel Høyers
Adresse:
Kongens gate 6 3717
Dato:
tor. 31 okt. - fre. 01 nov. 2024.
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Prisoversikt
Konferanse 2 dager:: 950 kr.
Konferanse med middag/overnatting 31.10-01.11:: 1890 kr.

Hvor nært har du naturen i livet ditt? Hvordan påvirker den hverdagen din? Er naturen et tema i arbeidet med brukere og pasienter? Har dere felles naturopplevelser? 

Hvor storslått må naturen være og hvor avansert må turen være for å være god? Duger en potteplante?

I år arrangerer vi naturkonferansen for tredje gang. Stadig flere hjelpere inkluderer natur- og kulturbaserte intervensjoner i arbeidet med mennesker. Forskningen understøtter utviklingen.  

For å gjøre dørstokken lavere, vil vi i år løfte frem nærnaturen. Den som er rundt oss og som kan vekke sansene i hverdagen. Enten dere går ut eller henter naturen inn. 

Vi har håndplukket foredragsholdere med formidlingsglede og ulik bakgrunn. Kanskje dukker de opp i tursko, barbeint eller dressko?

Program kommer i løpet av kort tid.

Målgruppe: 
Ansatte og ledere fra blant annet rus- og psykiske helsetjenester med interesse for naturbasert behandling. 

Konferansen arrangeres i samarbeid med Statsforvalteren i Agder, Statsforvalteren i Buskerud og Statsforvalteren i Vestfold og Telemark. 

Du kommer videre til faktureringsdetaljer etter at du trykker på knappen "send påmelding" nederst på siden. Er det arbeidsplassen som skal betale er det viktig at du velger bedrift og fyller inn riktig organisasjonsnummer og bestillernummer e.l.

Kontaktperson for arrangementet:
Hanne Kvammen
hanne.kvammen@korus-sor.no