Nå er programmet til Barnet og Rusen klart!

Jobber du med barn, familier og gravide? Da er Barnet og Rusen noe for deg. Her finner du mer informasjon om foredragsholdere og program.

Bilde av et barn og Barnet og rusen logo

Barnet og Rusen arrangeres sammen med Blå Kors klinikk Skien. Hvert år samles over 300 ansatte i kommuner og spesialisthelsetjenesten til tre innholdsrike dager i Sandefjord.

Nå er det meste på programmet på plass, og de siste detaljene kommer om ikke så lenge.

I år får du blant annet høre erfaringsstemmer og dyktige fagpersoner belyse ulike perspektiver ved barn som pårørende, og vi skal fordype oss i kunnskap om hva avhengighet er. Vi ser også nærmere på om screening for alkoholbruk av alle gravide kan være en virksom vei i forebygging av alkoholrelaterte fosterskader.

Også i år vil vi legge til rette for at deltakerne kan utveksle erfaringer og bygge nettverk. Vi ønsker at Barnet og Rusen skal være en viktig møteplass for læring og inspirasjon for deg som er opptatt av rusproblematikk hos gravide og småbarnsforeldre.

Les mer om foredragsholdere og se hele programmet her

Målgruppe: Fagfolk fra kommune- og spesialisthelsetjeneste som arbeider med barn, familie, pårørende og graviditet i et rusmiddelperspektiv.

Publisert: 18. mar. 2024