Lanserer bok om familiefattigdom

Torsdag klokken 19.00 lanserer KORUS-rådgiver Karin Gustavsen bok om familiefattigdom på Kulturhuset Boksen i Oslo. Du kan også følge arrangementet direkte på nett.

Utsnitt av bokomslag til boken  "Livet bak tallene"
VIRKELIGE LIV: I boken "Livet bak tallene", tar Karin Gustavsen fra KORUS Sør oss med på innsiden og viser oss hvordan det er å leve med fattigdom i Norge. Hun lanserer også noen løsninger for å ta tak i utfordringene.

Gustavsen har skrevet boken "Livet bak tallene" om hva sosiale ulikheter og dårlige levekår er, og hva levekårstress over tid kan medføre for barnefamilier. I boken skriver hun også om hva vi kan gjøre for å redusere og bekjempe familiefattigdom i Norge.

Lanseringen er del av et større arrangement om familiefattigdom i regi av Redd Barna, Frelsesarmeen, Kirkens Bymisjon, Norsk Folkehjelp, Røde Kors Oslo, UngOrg og Fagbokforlaget.

Under arrangementet får du også høre fakta og fortellinger om å vokse opp i en lavinntektsfamilie, og treffe fagpersoner som møter barn i Oslo gjennom sitt arbeid. I tillegg vil sentrale politikere bli utfordret på hva de kan gjøre med situasjonen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Vil du vite mer om Karin? Ta kontakt

Publisert: 30. aug. 2023