Naturen som helsebringende virkemiddel

KORUS sør

Adresse:
Stathelleveien 35 Langesund 3970
Dato:
ons. 27 sep. - tor. 28 sep. 2023.
Tidspunkt:
10:00 - 15:30
Fysisk / digital deltagelse:
Fysisk
Prisoversikt
Konferanse med middag og overnatting 27.-28.09: 990 kr.
Konferanse 27. og 28.09 uten overnatting: 590 kr.

Konferansen er fullbooket. Send en mail til hanne.kvammen@korus-sor.no for å sette deg på venteliste. 

Landet vårt byr på en rik og mangfoldig natur, med skog, fjell, vidder og hav. Interessen for friluftsliv er stor, og allemannsretten gir oss muligheten til å oppleve og bruke naturen rundt oss. Flere studier viser at naturen har god effekt på oss mennesker. I tillegg er den lett tilgjengelig, gratis og uten bivirkninger. 

I møte med rus- og psykiatritjenester skjer likevel mesteparten av møter, samtaler og behandling innendørs. Gjennom ulike foredrag og innfallsvinkler håper vi disse dagene inspirerer deg enten du er leder, ansatt, fastlege, bruker eller pårørende, til å ta i bruk dyr- og naturen som et helsebringende virkemiddel både i oppfølging, behandling og hverdagsliv. 

Målgruppe:
Ansatte og ledere i rus og psykisk helsetjeneste i kommuner og spesialisthelsetjeneste, NAV, barnevern, ansatte i skole og PPT, fastleger, brukere og pårørende som holder til i region sør. Agder, Vestfold og Telemark, Viken region gamle Buskerud.

Kurset arrangeres i samarbeid med Statsforvalteren i Agder, Statsforvalteren i Vestfold og Telemark og Statsforvalteren i Viken, gamle Buskerud. 

Se program her

Kontaktperson for arrangementet:
Hanne Kvammen
hanne.kvammen@korus-sor.no