Sentrene i vest står klare til å hjelpe

Som de tre musketerer (selv om vi er fire) står kompetansesentrene klare til å støtte kommunene.

Fire pulter står i et rom. Ved det ene bordet sitter en kvinne. Ved siden av henne står en person, utkledd som en musketer. Musketeren ser ut til å gi henne en mappe. Ved de tre andre pultene sitter tre andre personer utkledd som musketerer. Alle musketerene har ulike kompetansesenterlogoer på brystet: RVTS, RKBU, NAPHA og KORUS.
NYE FILMER: I filmene om kompetansesentrene har vi spilt på humor, både når det gjelder oss som sentre – men også om en stereotyp forestilling om det litt tørre planleggingsarbeidet ved skrivebordet i kommunene. FOTO: Screenshot fra kompetansesenterfilmen

Planlegging og prioritering av tiltak og tjenester kan være en utfordring. Som de tre musketerer (selv om vi er fire) står kompetansesentrene klare til å støtte kommunene. Med to nye kortfilmer vil vi inspirere til bruk av kompetansesentrene i vest.

Se begge filmene på www.samarbeid-vest.no.

I filmene har vi spilt på humor, både når det gjelder oss som sentre – men også om en stereotyp forestilling om det litt tørre planleggingsarbeidet ved skrivebordet i kommunene.   

Uttrykket i filmene er annerledes enn det vi vanligvis produserer og er basert på den svenske filmregissøren Roy Andersson sin underfundige stil. Sentrene, forkledd som musketerer, hjelper kommunearbeiderne med å velge tiltak og gi råd i planleggingsarbeid. KORUS, RVTS, RKBU og NAPHA vil vise at vi kommuniserer og samarbeider for å bistå tjenestene.

Spør du en, spør du alle.

Samarbeidsfilm fra kompetansesentrene i vest
Publisert: 27. nov. 2023