Sturla Berg Johansen

Bilde av Sturla Berg Johansen

Hvordan har du det på jobben?

I foredraget sitt tar Sturla utgangspunkt i sitt eget liv og snakker om endringer. Han har selv gått gjennom mange endringer i livet, både privat og karrièremessig. Sturla levde i flere år et hektisk liv med stoff- og alkoholavhengighet, noe han har vært helt åpen og ærlig om.  I Hvordan har du det på jobben? får dere et underholdende, direkte og sjeldent ærlig foredrag som rører ved publikum. Han forteller om en ny, interessant vinkling på endringer – hvorfor er de så viktige, og hvordan forholder man seg til dem? 

Informasjon om foredragsholder

Sturla Berg-Johansen er en svært dyktig og underholdende foredragsholder som bruker mye humor i foredragene sine. Samtidig gir han en god dybde og deler et svært viktig budskap med publikum. 

Sturla Berg-Johansen har over 20 år i underholdningsbransjen bak seg. Han er en av landets beste og mest folkekjære komikere, i tillegg til å være en kjent programleder på TV. 

Sturla Berg-Johansen har tidligere vært programleder for «Deal or No Deal», «Norske Talenter», «Jaget» og «Er du smartere enn en 5. klassing» på TV2, samt showet «Hva ler du av?». Han har også hatt flere revy- og teaterroller. I 2002 vant han Komiprisen for beste standup, i 2008 vant han folkets pris under Gullruten og i 2010 ble han tildelt Juster-prisen. Han er en erfaren, folkekjær og ikke minst morsom formidler. 

Publisert: 23. mar. 2023