Spennende stillinger ledige ved KORUS Oslo

Vil du jobbe hos oss? Vi er i underkant av 20 ansatte med ulik faglig bakgrunn og erfaring. Du finner oss i et koselig kontorfellesskap i Maridalsveien, sentralt i Oslo sentrum.

Ansatte ved korus oslo rundt et bord.
LEDIGE STILLINGER: Vi ønsker oss engasjerte kolleger. Foto: Anniken Sand

Vi leter etter deg som som har et stort engasjement for faget ditt og liker en travel hverdag. Vi har tre ledige stillinger.

Vi søker en fast og en midlertidig spesialkonsulent med høyere utdanning og erfaring fra praksisfeltet innen våre fagområder rusarbeid, forebygging og folkehelse og/eller tidlig innsats.

Vi ønsker også at du har erfaring fra kartleggings- og utredningsarbeid. For den faste stillingen vil vi gjerne at du har erfaring med statistikk og analyse. Erfaring med implementeringsarbeid i bydel/kommune og samarbeid med relevante brukerorganisasjoner er også en fordel.

Vi søker også en midlertidig kommunikasjonsrådgiver og kontorstøtte med en kommunikasjonsutdanning på bachelornivå eller tilsvarende. Har du god digital kompetanse, er ryddig, har kjennskap til verktøy for grafisk design og for nettsideredigering, søk på stillingen!

Søknadsfristene er 29. og 30. april.

Du finner stillingene utlyst her.

Publisert: 10. apr. 2024