Bortreiseseminar for Utekontakter i Oslo

KORUS Oslo

Sted:
Voksenåsen Hotell
Adresse:
Ullveien 4 Oslo 0791
Dato:
tir. 12 des. - ons. 13 des. 2023.
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Fysisk / digital deltagelse:
Fysisk
Prisoversikt
Bortreiseseminar for utekontakter i Oslo: 0 kr

NB! Dette arrangementer er kun for Ansatte i Oslo kommune som jobber i en utekontakttjeneste med utsatt ungdom som målgruppe.


Vi har gleden av å invitere deg til vårt årlige bortreiseseminar, arrangert av KORUS Oslo i samarbeid med FUG. Dette arrangementet er skapt for de oppsøkende feltet i Oslo og gir en unik mulighet til faglig utvikling og nettverksbygging.

 

Bortreiseseminaret er et samarbeid mellom KORUS Oslo og fagutviklingsgruppen tilknyttet Fagforum for Utekontakter i Oslo. Formålet med seminaret er å fremme tjenesteutviklingen for de som arbeider med oppsøkende arbeid med utsatte ungdom. Vi legger hovedvekten på faglig innhold, men vi erkjenner også viktigheten av å bygge sterke relasjoner i fagmiljøet.

 

Som tidligere år vil KORUS Oslo dekke kostnadene knyttet til seminaret, mens deltakerne selv må stå for transportutgifter.

 

I år har vi valgt å introdusere en hybridversjon av seminaret. På den første dagen vil vi dele gruppen i to, med et fokus på nyansatte i den ene gruppen og mer erfarne utekontakter i den andre. Dette gjør det mulig å tilby et spesialisert nyansattkurs samtidig som vi gir erfarne praktikere muligheten for faglig påfyll. Programmet for dagen vil gi deg mer innsikt i hvordan dette praktisk vil gjennomføres.

 

På den andre dagen vil hele gruppen komme sammen for en spennende dag med fokus på sikkerhet. Dagen vil bestå av praktiske øvelser og innsiktsfulle diskusjoner om hvordan vi kan skape tryggere arbeidsforhold for oss selv og de ungdommene vi jobber med.

 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en lærerik og givende opplevelse på bortreiseseminaret. Vennligst bekreft din deltakelse innen [frist for påmelding]. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon.

 

Vi ser frem til å møte deg!

Kontaktperson for arrangementet:
Morten Sitter
mortendybvik.sitter@vel.oslo.kommune.no
41655007