ROM med barnet i fokus

KORUS midt

Dato:
tor. 30 nov. 2023.
Tidspunkt:
12:00 - 14:30
Fysisk / digital deltagelse:
Fysisk
Prisoversikt
Ordinær: 0 kr
Påmeldingsfrist
29.11.2023

Torsdag 30.november kl. 12:00 - 14:30 inviterer vi til ROM med barnet i fokus.

Tilbudet er til alle som har barn med noen med rusproblemer eller psykiske helseutfordringer. Det er også et tilbud til fagpersoner.

ROM er et likeverdig dialogmøte mellom pårørende og fagpersoner. Hvert møte har sitt tema og skal være et ROM for erfaringsdeling, ny kunnskap, læring, påfyll og endring. ROM er utarbeidet av Voksne for barn og kveldene ledes av erfarne ROM-ledere. Det er viktig for oss å legge til rette for en trygg arena for deling av erfaring.

Det å ha barn med noen som ruser seg kan være ekstra krevende som pårørende. Det kan være at dere bor sammen, eller at forholdet er over. Det kan bringe mange dilemmaer og utfordringer i det ansvaret det er å beskytte et barn. Vi erfarer at det er fint å ha en arena hvor dere kan treffe andre pårørende i liknende situasjon, og også å møte fagpersoner. Både for refleksjon og innspill.

Temaet denne kvelden er: Hvordan få til livet med en rusavhengig i familien?


Vi serverer kaffe/te og frukt.

Ved påmelding må du registrere om du kommer som fagperson eller pårørende. Fagpersoner er velkommen fra kl. 11.00 for planlegging av ROM.

Velkommen!

Vi holder til i lokalene til LMS (KORUS Midt), Schwachs gate 3 / BYGG B i Klostergata 48(like ved Coop Prix på Øya).


Ansvarlig for arrangementet er Lærings- og mestringssenteret (KORUS Midt) ved Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin, St.Olavs Hospital.

Dersom du har spørsmål til arrangementet, eller er usikker på om du er i målgruppen, ta kontakt med Lena Sørensen: tlf. 95239965 / lena.sorensen@stolav.no.

Kontaktperson for arrangementet:
Lena Sørensen
lena.sorensen@stolav.no
95239965