Exit, 10 år med brukerstyrte ettervernstilbud i Narvik

Den 2. november feiret Exit sitt arbeid med aktiviteter og nettverksbygging gjennom ti år.

Exit KORUS Nord

Feiringen besto brukerperspektivenes kår gjennom disse årene, foredrag fra andre fagfolk og levende musikk. Dette var en markering av ti år med tusenvis av frivillige timer for å skape en god møteplass for mestring og aktiviteter.

Foruten taler og glimt fra mange års arbeid av primus motorene på Exit; Siv -Elin Reitan , Espen Haldorsen og Joakim Bangsund, deltok gratulanter fra rusfeltet og lokale politikere. Støtte og rosende ord fra blant annet ordfører i Narvik, Helsedirektoratet, KORUS Nord, Russeksjonen UNN, Vågan kommune, Statsforvalteren i Rogaland og ulike lokale bedrifter ble fulgt opp av inspirerende foredrag av Petter Nyquist  « Petter Uteligger».

Brukerne var i sentrum under markeringen. Mange fortalte om betydningen Exit miljøet hadde gjort for å gi dem et meningsfult liv. Flere av foredragsholderne pekte på at arbeidet til Exit blir lagt merke til, ikke bare i Nord Norge men også andre deler av landet. Mange kommuner har benyttet de erfaringene Exit har når de ønsker å starte lignende tilbud i egen kommune.

Publisert: 24. feb. 2023 Av: